Viser 1–24 af 415 resultater

Rieker dame

Sko er en uundværlig del af hverdagen. Derfor skal de sidde godt og se godt ud! Det er netop, hvad Rieker dame gør. Så skal du opgradere garderoben, er du mere end velkommen til at dykke ned i vores store og feminine udvalg.

Viser 1–24 af 415 resultater

-33%

Feminint Rieker dame fodtøj til feminine kvinder

Rieker er lig med praktisk og godt fodtøj, fordi det er designet og udviklet i materialer, der er komfortable og behagelige i en travl hverdag med mange skridt. Men det er samtidig også fodtøj, der passer rigtig godt til kvinder, der går op i deres garderobe, da formerne, farverne og detaljerne taler til et feminint univers.

Kunne det f.eks. friste med et par klassiske og lækre støvler med hæl og skindlook til dine jeans? Et par hvide sneakers med lynlås- og skinddetaljer med et chunky look? Eller hvad med en dejlig og blød sandal i brunt skindlook med kilehæl? Der er også fodtøj med knald på farverne for dig, som godt tør kaste dig ud i det mere vovede og sprælske!

Kan vi friste med et par Rieker dame?

Hvorfor forkæle dig selv med Rieker dame fodtøj?

Der er så mange fantastiske og skønne sko derude at vælge mellem. Så hvorfor lige kaste din kærlighed på Rieker dame fodtøj?

Jo, det er der mange gode grunde til:
• Rieker dame fodtøj er fodtøj lavet til dine fødder. Det er trendy sko lavet uden kompromis med ergonomien.
• Med Rieker dame fodtøj får du meget for pengene (se gerne vores tilbud for at blive yderligere fristet).
• Rieker dame er lavet i materialer, der kan tåle og holde til at blive brugt.

Mangler du flere gode grunde til at shoppe Rieker dame fodtøj? Så forkæl dig gerne med et par, så du med egne øjne og fødder kan se og mærke, hvor fantastiske de er.

Pas godt på dine Rieker dame og få sko, der holder længe

Når du har forelsket dig i et par, vil du selvfølgelig også gerne have, at de holder så længe som muligt. Det skal der heldigvis ikke meget til for. Det kræver blot, at du jævnligt sørger for at fjerne skidt og snavs fra skoene.

Har du støvler eller andre sko i skind eller læder, kan vi også anbefale, at du giver skoene lidt creme, lak eller anden behandling, så det ikke tørrer ud og forbliver modstandsdygtigt overfor vand, skidt og snavs.

Vi anbefaler altid at imprægnere sko, inden de bliver taget i brug, da det gør en stor forskel på, hvor modtagelige de er for snavs.

Vi vejleder dig gerne nærmere, hvis du har brug for det, inden eller efter du har købt dig et par lækre Rieker dame sko. Du skal gerne være glad for dine sko så længe som muligt – og det går vi gerne langt for at sikre.