Viser alle 10 resultater

Glerups

Fryser du fødderne om vinteren? Så pak dem ind med de varmeste og lækreste Glerups hjemmesko, der omslutter dine fødder med uld fra får i Gotland og skridsikre såler i semi-vegetabilsk skind.


Vores udvalg af Glerups hjemmesko holder ikke bare dine fødder varme, men giver dem også stor komfort. Med andre ord er du garanteret en varm og hyggelig vinter.

Hjemmesko i lækker og varm filt

Hvad der startede som en hobby for Nanny og Ove, der står bag Glerups, er nu blevet til en verdensomspændende forretning. Det er der heller ikke noget at sige til, da Glerups hjemmesko er kvalitet, når det er bedst.

Den fineste uld fra får på Gotland holder dine fødder varme, så snart kulden sætter ind. Men det er ikke kun hjemmesko, som er lavet for at holde dine fødder varme. De er også lavet med fokus på en ekstraordinær komfort, så de er behagelige at have på dagen lang.

Når du varmer fødderne med Glerups hjemmesko, gør du desuden også med et sæt sko, der er stilfulde og autentiske i designet.

Glerups hjemmesko – naturligt vanedannende

Har du brug for et par hjemmesko, der holder mere end én vinter? Det tør vi godt love, at et par fra Glerups gør. Medmindre du bliver så glade for dem, at du har svært ved at stille dem til side igen, når foråret og sommeren kommer. For kvaliteten er der ikke en finger at sætte på.

Glerups hjemmesko produceres udelukkende af kvalitetsmaterialer som 100% ren og naturlig uld, der blødgøres, kartes og filtes. Den unikke sammensætning af ulden gør dem meget varme og behagelige at have på både med og uden strømper. For de lader huden ånde, hvilket altid får dem til at føles dejligt tørre og varme.

Du skal derfor passe på med at købe et par Glerups hjemmesko – for de kan være særdeles vanedannende.

Hold varmen om fødderne med god samvittighed

Med Glerups hjemmesko kan du holde varmen hele vinteren med rigtig god samvittighed. For de er nemlig lavet med omtanke for både miljø og mennesker. Produktionen er således uden unødig kemi, giftige farvestoffer og tungmetaller. Dertil er sålerne garvet på europæiske garverier, så de lever op til de miljøkrav, som EU stiller.

Men den høje kvalitet er også medvirkende til en god samvittighed, da de holder vinter efter vinter og nemt og skånsomt kan renses, når det er tid til at stille dem væk i takt med, at varmen banker på døren.

Find din favoritsko i vores udvalg

Skal det være slut med at fryse fødderne om vinteren? Så gå gerne på opdagelse i vores udvalg af hjemmesko fra Glerups. Vi har samlet et udvalg af forskellige varianter med og uden skaft samt i forskellige farver.

De er alle unisex og kan derfor bæres af både mænd og kvinder uanset style. Vi udvider løbende sortimentet, og med et stort udvalg af størrelser er der god mulighed for, at du kan klikke din favorit hjem med det samme.