Viser 1–24 af 51 resultater

Dame hjemmesko

Et par lækre, vamsede og varme dame hjemmesko er løsningen på kolde fødder i efteråret og om vinteren. Om du leder efter et par praktiske dame hjemmesko eller nogle, der er lidt mere chikke, feminine og indbyder til hygge med et tæppe på sofaen, har vi det her på siden.

Viser 1–24 af 51 resultater


Dame hjemmesko – til hygge og kolde dage

Er du en frossenpind? Eller en værre hyggefis? Begge dele er velkommen her på vores shop, da vi har dame hjemmesko til enhver lejlighed. Der er både til dig, som gerne vil undgå kolde fødder i boligen derhjemme såvel som til dig, der godt kan lide at sidde med en god bog på sofaen sammen med et blødt tæppe og nogle hjemmesko.

Med andre ord finder du nogle dame hjemmesko i højeste kvalitet, som giver god støtte og varme dagen lang – og som er behagelige at have på, selv når du har en masse praktisk, du gerne vil nå indenfor. Her tænker vi specifikt på hjemmesko fra Glerups.

Dertil finder du også nogle mere feminine, chikke eller vamsede dame hjemmesko, som alene i deres udseende lægger op til varm kakao og julesmåkager. Se bare hjemmeskoene fra Duffy.

Fælles for alle vores dame hjemmesko er dog, at de holder dine fødder dejligt varme hele dagen lang.

Kun det bedste til dine kolde vinterfødder

Vil du gerne have et par hjemmesko i en god kvalitet? Det er netop, hvad vi går højt op i her hos Shoe2you.dk. For vi ønsker, at du kan varme dine fødder vinter efter vinter med de dame hjemmesko, som du finder hos os.

Af den grund finder du dame hjemmesko fra følgende mærker:
Glerups
Rieker
CPH-Comfort
Rohde
Duffy

Det er hjemmesko, som koster lidt mere end i supermarkedet, men til gengæld får du svøbt dine fødder i kvalitetsmaterialer, der holder til at blive brugt.

Gå gerne på opdagelse og se, om ikke der er et par eller to, som skinner i øjnene og får dig til at drømme om hyggelige og afslappende dage derhjemme.

Hjemmesko til sofaen til hyggeligt gode priser

Vi sætter stor pris på kvalitet, men det er mindst lige så vigtigt for os at klæde dig på med hjemmesko til damer til en pris, der er fornuftig. Kan du tilmed også godt lide at jage gode priser, kan du være heldig at finde et eller flere par, der er sat ned til en ekstra god pris – bare fordi vi har lyst.

Uanset pris er vi dog helt sikre på, at du bliver glad for dine nye hjemmesko, da de alle sammen ikke bare er behagelige at have på, men også holder dine fødder varme på selv de koldeste dage. Nogle af dem er tilmed med ekstra støtte og komfort, hvis det er vigtigt for dit valg.

Kontakt os gerne ved spørgsmål om alt lige fra størrelse til materialer. Så vender vi hurtigst muligt tilbage, så du inden længe kan indtage sofaen eller hyggehjørnet med skønne hjemmesko.