Viser 1–24 af 26 resultater

Rieker sandaler herre

Kalder fødderne efter at blive luftet? Der er ingen bedre måde at gøre det på end med et par Rieker sandaler herre. Fordi de er komfortable. Behagelige. Praktiske. Moderigtige. De er alt det, sandaler skal og bør være.

Viser 1–24 af 26 resultater

-18%

Forkæl fødderne med sommer og et par Rieker sandaler herre

Sommer og sol kan rigtig meget. Men det nydes bedst, når hele kroppen har det godt og tilpas – inklusive fødderne. Èn ting er, at de bliver luftet og slipper for at være svedige. Noget helt andet er, at de bliver pakket ind i sandaler, der er komfortable, har en god stødabsorbering og på alle måder støtter godt op om dine fødder.

Det får du med et par Rieker sandaler herre, da brandet netop har fokus på at designe sandaler, der ikke bare ser flotte ud, men som også gør det muligt for dig at nyde sommerdagene, uden at få for ømme fødder.

Se gerne nærmere på udvalget af slenters, der lægger op til afslapning uden at gå på kompromis med komforten. Perfekte til dage ved stranden eller i haven! Eller hvad med et par klassiske sandaler med velcro og lukning ved hælen til de dage, hvor du skal gå langt, eller det bare gerne må være praktisk og luftigt?

Der er mange behagelige muligheder!

Rieker sandaler herre – Fodtøj i en høj kvalitet til en god pris

Selvom sommeren kan være en kort fornøjelse i Danmark, skal dine fødder nu stadig have det godt, mens det står på. Med Rieker sandaler herre, kommer dine fødder til at have det rigtig godt, da materialerne er nøje udvalgte. De lader dine fødder ånde, såvel som de giver den støtte, der er nødvendig for at kunne gå rundt og have det godt hele dagen.

Det er også materialer, der holder til at blive brugt, og som derfor ikke bliver hurtigt bliver slidt. Alt sammen til en rigtig god pris. Både når det gælder de klassiske og praktiske sandaler og de lidt mere afslappede eller trendy sandaler, der er perfekte til grillaftenerne eller en tur ude i byen med drengene.

Rieker sandaler herre er ren forkælelse for dig og dine fødder.

Bliv klar til sommeren på et øjeblik

Et par klik og så er du klar til at få brune sommerfødder. Længere tid tager det ikke at handle online her hos os. Er du i tvivl om størrelsen og pasformen, er vi heller ikke længere væk end et opkald eller en mail. Så vejleder vi dig gerne, så du kan være sikker på at bestille den rette sandal hjem – og ellers kan den altid byttes til en anden størrelse.

Klik dig også gerne videre til vores udvalg af sneakers eller smarte støvler, hvis du trænger til en generel opgradering af fodtøjet i garderoben. Vi er her for at klæde dig og dine fødder rigtig godt på til enhver anledning og enhver sæson.