Viser 1–24 af 575 resultater

Rieker

Mangler der nyt fodtøj i garderoben? Så kan vi varmt anbefale at klæde dine fødder på med sko fra Rieker. Det er tysk kvalitet, moderne design og pasform, der går op i en højere enhed og giver dig det bedste udgangspunkt for at komme godt igennem dagen. Uanset hvad du skal!

Viser 1–24 af 575 resultater

-20%

Rieker fodtøj til mænd og kvinder til gode priser

Kan du godt lide at forkæle fødderne med fodtøj, der føles godt at have på? Men kan du samtidig også godt lide, når det føles godt for pungen? Det kan sagtens kombineres med Rieker, da det er fodtøj, der både er komfortabelt og åndbart for fødderne samt prisvenligt.

Vil du gerne være ekstra god ved dig selv med Rieker, kan du også gå på opdagelse i vores tilbud, som vi jævnligt har her på shoppen. Det vil typisk være i forbindelse med store udsalgsdage eller sæsoners skiften – for så skal der gøres plads på hylderne til nye og lækre styles fra Rieker, som du kan lade dig forkæle med.

Se gerne om ikke du kan finde et par Rieker sko, der passer til dine fødder og dit budget!

Rieker er anti-stress fodtøj

Rieker er moderigtigt. Rieker er dekorative. Men de er også funktionelle. For hver eneste sko fra Rieker er designet og fremstillet med en speciel konstruktion med lette og elastiske komponenter, der gør det muligt at opnå anti-stressfunktioner.

Rieker er derfor ikke kun sko, der hjælper dig til at se godt ud i hverdagen. Det er også sko, der hjælper dig til at have det godt.

Det er noget, vi sætter meget stor pris på her på shoppen, da dine fødders velvære er vigtigt for, hvordan du har det. Men det er også vigtigt for, hvordan dine fødders sundhed er på længere sigt. Fødderne er noget af det vigtigste vi har. Derfor skal der også passes godt på dem. Hver eneste dag.

Find sko fra Rieker til alle anledninger online Det er nemt og hurtigt. Præcis som det skal være, når der skal shoppes nyt fodtøj til garderoben. Når det kommer til størrelsen, vælger du blot det, du plejer. For fodtøjet er meget almindeligt i størrelsen. Eneste forskel fra meget andet fodtøj er, at det har en enormt god pasform – skoene støber sig derfor hurtigt efter din fod og dens former.

Om du mangler et par pæne sneakers til hverdag, nogle hyttesko til pænt eller et par slidstærke støvler til efterårets regn og kulde, finder du det her på siden. Til både mænd og kvinder.

Du sorterer i udvalget ved at benytte dig af vores smarte filtre i siden. Her kan du vælge størrelse, pris og ikke mindst få en listevisning efter popularitet eller pris. Vi vil gerne gøre det så nemt som muligt for dig at shoppe nyt til skohylden.

Køber du i dag, leverer vi inden for ganske få hverdage lige til døren eller til det afhentningssted, du foretrækker.