Viser 1–24 af 58 resultater

Rohde

Fortjener dine fødder lidt luksus? Det kan de få både sommer og vinter med vores fantastiske udvalg af sko og hjemmesko fra Rohde. Tysk kvalitet og ergonomisk design er, hvad du får med et sæt ”futtere” eller sandaler fra det populære mærke.

Viser 1–24 af 58 resultater

-20%
-20%
-20%
-36%
-20%
-20%
-20%
-20%
-50%
-20%
-20%

Gå gerne på udkig i vores udvalg og se, om ikke du kan finde et eller flere sæt til dig. Finder du et sæt, garanterer vi, at fødderne er godt klædt på.

Giv dine fødder en god oplevelse med Rohde

Det tyske brand har mere end 100 års historie bag sig. Det betyder også, at de har mere end 100 års udvikling af sko at byde på. Altså kan du forvente at klæde dine fødder på med nogle af de bedste hjemmesko eller sandaler, der fås på markedet.

Det mærker du, så snart du tager et par Rohde hjemmesko eller Rohde sandaler på. For fokus er nemlig ikke kun på et moderne og smart design, men også på en ergonomisk komfort, der gør dem attraktive at have på dag efter dag.

Med gode og holdbare materialer som læder, skind og gummisåle, tåler de at blive brugt flittigt.

Masser af luft til fødderne med Rohde sandaler

Uanset hvordan sommerens vejr arter sig, skal fødderne luftes. For det hører sommeren til. Netop det er Rohde sandaler som skabt til med deres åbne design med justerbare remme. Både tæerne og hælen får alt den luft, der er brug for – og remmene sørger for, at sandalen bliver på plads, da de kan spændes ind og dermed tilpasses din fod.

Med en lækker indlægssål lavet af skind, er de også godt egnede at have på, når den står på sommerlige aktiviteter eller en lækker gåtur ved vandkanten.

Vi har smarte og moderne sandaler fra Rohde til både damer og herrer i alle tænkelige størrelser.

Ingen frosne tæer med Rohde hjemmesko

Hvorfor fryse om vinteren, når du kan pakke dine fødder ind med de blødeste og lækreste Rohde hjemmesko? Den varme filt og bløde skindsål gør hjemmeskoene dejligt lune. Med en solid bund med anti-slip, er de også gode og sikre at gå rundt i dagen lang, når vejret lægger op til indendørs hygge.

Om du er til et neutralt design eller et mere prangende eller farverigt et af slagsen, finder du det blandt vores udvalg. Både når det gælder mænd og kvinder.

Shop løs af sko fra Rohde hos os

Med gode priser og et stort udvalg til både mænd og kvinder håber vi, at du finder dit næste sæt hjemmesko eller sandaler fra Rohde hos os.

Dine fødder skal bestemt ikke mangle noget. Så kontakt os gerne, hvis du har de mindste spørgsmål til størrelse, pasform, leveringen eller noget helt fjerde. Så sørger vi for at hjælpe dig hurtigst muligt, så dine fødder kan blive godt klædt på med det rette fodtøj.

Tag også gerne et kig i vores tilbudsafdeling, da du her kan være heldig at få et par Rohde sandaler eller hjemmesko til en ekstra fordelagtig pris.