Viser 1–24 af 139 resultater

Rieker dame sneakers

Sneakers til pænt. Sneakers til daglig. Sneakers bare fordi. Vi elsker Rieker dame sneakers, fordi de kan bruges til samtlige anledninger. Samtidig er det sko, der hjælper med at holde fødderne godt på farten, uden du behøver gå på kompromis med stil eller design.

Viser 1–24 af 139 resultater

-33%

Forkæl dig selv med Rieker dame sneakers i din stil

Er du til klassiske sneakers i hvid eller sort? Har du en farverig stil? Er du til det afdæmpede? Det trendy? Alt er tilladt og muligt med Rieker dame sneakers. I hvert fald her hos os, da vi har samlet sneakers til dig, der bare gerne vil have nogle nye til hverdag og til dig, der har et sæt sko til samtlige af dine outfits.

Nogle gange er sneakers bare det, der kan sætte prikken over i’et på dit outfit. Der er i hvert fald gode chancer for, at du finder netop dét par, der kan gøre det for tøjet, du har til at ligge i skabet.

Fordi vi har så mange forskellige Rieker dame sneakers på hylderne, har vi også til kvinder i alle aldre og med forskellige stil. Lad dig derfor gerne friste eller inspirere, så du kan komme ud og lufte fødderne på bedste vis.

Hvorfor vælge et sæt Rieker dame sneakers?

Design og æstetik har meget at sige, når det kommer til valget af sneakers. Men det er langt fra det hele. For det væsentlige er i høj grad også det funktionelle og ergonomien. Det er derfor først og fremmest vigtigt, at skoen er behagelig at have på. Ikke bare nu men hele dagen.

Med Rieker dame sneakers får du og dine fødder følgende:
• Behagelig stødabsorbering, der giver god støtte, når du bevæger dig og er aktiv.
• Et let materiale, der sikrer, at fødderne eller benene ikke bliver overbelastet.
• En god åndbarhed, der gør det behageligt for dig at have skoene på selv i varmt vejr.
• En rigtig god pasform, der tilpasser sig dine fødder.

Med Rieker dame sneakers får du derfor kvalitet på flere tænkelige måder. Så lad dig endeligt friste og se, om ikke der er et par sneakers, der kan friste dig!

Rieker dame sneakers – med eller uden mange detaljer

Hvad er du til? Hvad kan du bedst lide? Hvad passer godt ind i din garderobe? Rieker dame sneakers er ikke kun alsidige i brug. Det er de også, når det kommer til designet. Er du derfor til mønstre, lynlåse og andre smarte og personlige detaljer, kan du finde nogle, der passer lige til dig og din stil.

Skal skoene helst ikke gøre for meget væsen af sig, kan du også finde par, der er meget afdæmpede og klassiske i designet.

Du kan få lige de Rieker dame sneakers, du godt kunne tænke dig. Så hvad er du til?

Når du finder en favorit eller to, sørger vi for at sende afsted, så du har dem på fødderne inden for ganske få hverdage.

Vi glæder os til at klæde dine fødder flot og komfortabelt på!